karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior Administratör till JLG Industries Inc.

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Junior Administratör till JLG Industries Inc.

Har du tidigare administrativ erfarenhet och är på jakt efter nya möjligheter? JLG letar nu efter en junior administratör, här finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos JLG. Det finns möjligheter till överrekrytering efter de första 6 månaderna.

Om företaget

JLG Industries Inc. är världens största producent av mobila arbetsplattformar och teleskoplastare. JLG Sverige AB med ansvar för försäljning och service i Norden samt de Baltiska länderna, har under förra året flyttat in i en ny fräsch och toppmodern anläggning i Kungsängen. JLG satsar nu långsiktigt på att utveckla och utvidga deras Service och eftermarknadsverksamhet i hela Norden. JLG har sin verkstad i en fräsch och toppmoderna lokal i Kungsängen.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör hos JLG arbetar du i en tvådelad roll. Du arbetar dels med order och logistikhantering och administration kopplat till bolagets maskiner. Därtill är du även involverad i JLG:s säkerhetsarbete och arbetar administrativt inom det. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att kontrollera och se till så checklistor är uppdaterade. Du har också kontakter med underleverantörer. Vidare förmedlar du och är ansvarig för implementering av förändringar och uppdateringar kring JLG säkerhetsarbete och du är därtill ansvarig för dokumentation. I rollen har du flera kontaktytor både med kollegor i Sverige och i övriga Europa.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Flytande i svenska och engelska
• Data- och systemvana

Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar systematiskt. Det är viktigt för dig att göra ett bra jobb och du planerar dina uppgifter noggrant innan du sätter i gång. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Vidare är du en person som bidrar med nya idéer och perspektiv, och testar mer än gärna nya arbetssätt. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsängen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Junior Administratör till JLG Industries Inc.

Bravura